lørdag den 4. maj 2013

Lige ved og næsten

Det føles som om jeg ikke kan få noget færdigt for tiden. Jeg slapper så dejligt af når jeg har noget mellem hænderne så det er ikke fordi jeg er i en krea-krise, mere bare i en fase af ubeslutsomhed. Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg helst vil, jeg syr lidt korssting, jeg strikke lidt på en strømpe og lidt på mandens trøje. Mine ginger-planer er røget lidt i baggrunden.

Det eneste færdige håndarbejde jeg kan fremvise er udført af en anden. Det er simpelthen så fint lavet og så er den slags jo næsten gratis i Vendsysselske genbrugser - og hvis man tager i betragtning hvad materialer koster og hvor mange timers arbejde der ligger i det er det jo næsten pinligt man ikke har betalt det ti-dobbelte.


Mønstrene til blomsterne er taget fra en klokkestreng. Det er Gerda Bengtsson der har tegnet dem og jeg ved, flere af de i alt 6 små broderier er i bogen "Korsstingsarbejder 1" fra Haandarbejdets Fremme.

Kronhjorten i midten ved jeg ikke hvor stammer fra, men den var bare så din som den stod der. Den var også en klokkestreng men ender nok som en pude - blomsterne ved jeg ikke hvad ender som, men deres dage som klokkestrenge er talte

4 kommentarer:

 1. Åh ja - det kender jeg alt for godt, men lige pludselig kommer du igang igen. Søde broderier du har fundet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nok noget der bliver færdigt, lige pludselig er jeg ved vejs ende ;-) Jeg synes også de er så utroligt søde, jeg kunne slet ikke lade dem ligge

   Slet
 2. Krea-krise har jeg med jævne mellemrum, så strikker jeg bare strømper eller andet kedeligt. Herlige broderifund.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også gang i et par, men jeg går død i nummer to - den første er sjov nok, men nummer to er jo bare en gentagelse. Og jeg er også meget glad for mine broderier!

   Slet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en