fredag den 26. juli 2013

Varm vintervest

Kameraet har været i stykker så jeg har ikke kunnet fotografere de projekter, der er blevet arbejdet på i sommeren.

Jeg er blevet færdig med denne vest til gøjen:


Den er lavet så den kan passe til vinter. Jeg ved ikke hvad det er med mig og veste, men det er bare så dejligt at strikke veste til ham - de er praktiske i brug og så er det så overskueligt at strikke dem. Jeg prøvede at tage et billede med model i, men han var ganske uvillig - måske fordi uld og sommervarme ikke passer ham. Det betyder at kvaliteten er ikke så god som jeg kunne have ønsket, til gengæld kan man se at vesten passer ham og det er vel også meningen ;-)


 


Faktaboks:

Mønster: Drops design fra hæftet Children no. 22 model nr. 17 (men kan findes til download her). Str. 3/4 år
Garn: Lett lopi fra Istex farve 0052, ca. 75 g. Det er købt her hvor de har fantastisk service men desværre ikke originalgarnet i en farve der passede undertegnede.  Lett lopi er lidt tyndere så vesten er blevet lidt mindre end opskriften foreskriver.
Pinde: Bambus jumperpinde str. 5
Hor eller not: Den kradser lidt men er tænkt til at sidde udenpå en body (og ikke en sommerdragt), så jeg tror nok den skal blive brugt når frostvejret sætter ind
Ændringer: Jeg har undladt at hækle bindebånd og istedet hæklet en række masker og isat en knap. Både fordi det bliver tøset med sløjfer, men også fordi jeg synes bindebånd og små børn er en skidt kombination.
Nye teknikker: Jeg har hæklet! Jeg ved ikke hvad maskerne hedder, men de er langs den ene kant og det blev også til en trense ;-)

2 kommentarer:

 1. Jeg veste er et rigtig godt bud på lidt varme til børn. De er nemme at tage af og på og så ser de altså lidt frække ud i sådan en vest....
  Din udgave er rigtig sød :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er superpraktiske og så shiner de lidt op. Tusind tak :-)

   Slet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en