onsdag den 12. februar 2014

Fantastisk fin bog

Jeg var jo så heldig at vinde i Charlottes give away i anledning af AOH messen i Rødovre. Jeg blev desværre syg og kunne ikke hente præmien så søde Charlotte sendte den til mig og den ankom i går:


Jeg har kigget og bladret og læst lidt på opskrifterne. Der er nogle rigtig fine ting i bogen, dog er jeg stadig helt vildt afskrækket af at skulle strikke med flere farver så der kommer til at gå lidt tid inden jeg kommer rigtigt i gang. Jeg har allerede et par førstehåndsfavoritter:


Denne her bluse synes jeg er vildt fin, men jeg tror også den er lige en tand over mit niveau. Jeg synes også godt om nedenstående cowl: Det er nok mere realistisk, jeg tror dog, jeg vil lave det ude bobler - de forstyrrer det lidt...Nu får vi se, alle projekterne kræver at jeg får taget mig sammen til det der meget farlige mønster-strik

4 kommentarer:

 1. Der var du lige heldig, tillykke med gevinsten.
  Det er ikke svært at strikke mønsterstrik, man skal bare lige have fornemmelsen i fingrene af hvordan garnet skal ligge. Det er en god ide, at starte med små mønstre, hvor der ikke er mere end max 3-4 masker mellem farveskiftene og højest 2 farver pr. pind. Rowan har mange af den type mønstre.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have. Det er en super fin bog. Tak for dine tips, tror egentlig også godt at jeg kan strikke mønster, det er en mental blokering der er problemet. Jeg satser på at jeg får det lært på et tidspunkt

  SvarSlet
 3. Det er bare at kaste sig ud i det, det er slet ikke svært. Held og lykke med det.

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en