torsdag den 24. juli 2014

Ferieshopping

Jeg elsker at shoppe, elsker at kigge, nusse og mærke. Jeg var så heldig at komme forbi Middelalderdage på Voergård i Vendsyssel. G-uld havde også en stand og jeg kiggede og nussede og endte med at købe tre nøgler lammeuld. Det ene nøgle, et nøgle farvet gult med Rejnfan forærede jeg til min svigermor sammen med opskriften på 'Vestenvind' .

Til mig selv købte jeg to nøgle i indigo

G-uld

Farverne er smukke, jeg har ikke fået dem fanget rigtig godt med kameraet. Jeg har ingen planer med garnet, måske en Vestenvind til mig selv. Jeg kunne også lave endnu en 'Striber' selvom jeg efterhånden er træt af at strikke på den jeg er i gang med - pind 3 kræver altså tålmodighed.

Jeg har også netshoppet en smule. Vi har været et smut i Norge og vi nåede ikke ind forbi Pickles, så måtte jeg jo trøsteshoppe. Det blev garn fra Garnudsalg til en Pickles-model

 
 

Planen er en boms - den er i den nye udgave af Maries Ideer. Jeg er også begyndt at overveje en Høstjakke.

Nu må vi se hvornår jeg overhovedet kommer i gang, varmen inviterer ikke til strik

2 kommentarer:

  1. Det er godt at have ideer og fremtidsstrik i vente, medens vi nyder sommeren på anden vis :-) Det er dejligt garn, du har fået :-) Marineblå er også en skøn farve som jeg påtænker at dyrke i efteråret, nu må vi se :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige nu fylder planerne i hvert fald en del -og det pynter jo at have garn liggende ;-)

      Slet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en