mandag den 23. maj 2016

Striber

Det er ikke sådan at der ikke er sket noget på krea-fronten de seneste 6 uger. Jeg har haft travlt med at brodere modeller til Årets Korssting 2017, som udkommer i august måned. Det betyder, at der har været meget få færdige projekter, der rent faktisk kunne vises frem.


Derudover har jeg haft en tendens til ikke rigtig at få gjort tingene færdige. Striber, som jeg begyndte at strikke på i september har i flere måneder bare mangler knapper og jeg har bare ikke rigtig fået dem syet i. Det tog mig 10 minutter søndag morgen og det var en stor lettelse at de kom i. Jeg synes de små hjerter er rigtig gode til trøjen.
Faktaboks


Mønster: Rachel Søgaard fra bogen Mange masker
Garn: Lammeuld (650 m/100 g) fra g-uld. Der er brugt ca 100 g. i farven indigo og ca. 50 g. i farven rejnfan.
Pinde: Den er strikket på pind 2½ og 3. Der er brugt Knit Pro karbonx
Ændringer: Jeg har strikket rib i kanterne i stedet for retriller, jeg synes det giver et lidt bedre fald i kanterne.
Hot eller not: Den er super lækker. Jeg strikkede en for nogle år siden og jeg får helt lyst til at lave en tredje udgave i lidt mere afdæmpede nuancer. Det får vente, pind 3 er en udfordring for en utålmodig sjæl som jeg.

2 kommentarer:

  1. Åh hvor er den skøn, sådan en, der bare hænger på en, når man først har taget den på :-) Og de små træ-hjerter er da bare prikken over i´ et :-) God weekend :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er bare så fin og let og rar. Også god weekend til dig

      Slet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en