torsdag den 18. august 2016

Smukt strikkeudstyr

Jeg elsker keramik. Jeg er typen, der glad og gerne betaler mindre formuer for keramiske genstande, jeg ikke har brug for. Man kan jo diskutere hvornår kønne ting er noget, man har brug for, men manden mener at der bør være en rød tråd i indretningen - og her falder mine keramik-anskaffelser ofte lidt ved siden af.


På weekendens kunsthåndværkermarked var der skønne ting i massevis. Keramik er oppe i tiden og jeg havde meget svært ved at beherske mig - økonomien begrænsede mig en smule, men jeg var nødt til at indkøbe en af Else Rasmussens fine strikkeskåle. Valget faldt på en skål i en fin blå nuance og med et meget enkelt udtryk
Den er simpelthen så fin. Selvom udvalget var begrænset fordi vi var de10 minutter i lukketid på sidstedagen var det ikke nemt at beslutte hvilken skål, der skulle hjembringes. Nu pynter den - og selvfølgelig matcher den det aktuelle strikketøj


Jeg er gået i gang med endnu en 'Striber' fra Mange masker. Det er den tredje og nok også den sidste lige foreløbig. Det er en super anvendelig model, og den når den kan strikkes af lagergarn glemmer man at overveje tidshorisonten på et pind 3-projekt. Jeg har besluttet at vende vrangen ud denne gang, ellers er den i samme stil med de andre.

4 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk - den kan jeg godt forstå, du måtte eje :-) At omgive sig med smukke ting er godt for sjælen, så det kan vi slet ikke undvære, selvom nytteværdien ikke er så umiddelbart synlig. Men sådan en strikkeskål er jo ikke kun til pynt, det er jo altså også en vaskeægte brugsgenstand ;-) Ha en dejlig søndag, håber du får tid til dine striber :-)

  SvarSlet
 2. Den er super fin og den vinder meget når den står i solstriben hjemme på bordet. Den er helt vildt nyttig, manden har vist bare en anden ide om hvad nytteværdi er ;-)

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig en Else Rasmussen skål. Det er også et godt valg du har gjort dig der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, jeg er også virkelig begejstret for den

   Slet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en