tirsdag den 26. marts 2013

No. 7

I juli sidste år under en tur til Fanø med strikkeveninden slog jeg op. I dag har jeg vasket. 
No. 7 også kendt som evighedsisageren
 
 
Den har været lagt væk i perioder. Opskriften har voldt en hel del problemer og samtidig har en været forfuldt af uheld. Der er nogle fejl i den, men alt taget i betragtning er jeg egentlig godt tilfreds. Jeg kommer ikke til at strikke en ny lige foreløbig, men måske med tiden, nu kender jeg jo de små finesser. Jeg må ærligt indrømme, at der er ærgerlige fejl i opskriften og de har påvirket strikkelysten - et simpelt net-mønster over fire pinde og alligevel er der fejl. Farven er lækker og garnet er dejligt, især efter vask så den skal nok blive brugt. 

Faktaboks:

Opskrift: No. 7 af Susie Haumann fra hæftet no. 1, no. 2....
Garn: Isager højlandsgarn og Isager alpaca 1 i farven fig
Knapper: fra stof 2000, overvejede keramikknapper, men kunne ikke finde nogen i den rette farve
Pinde: Knit pro str. 3,5 og 4,5
Hot eller not: Jeg skal nok få den brugt, men den er ikke af en kvalitet så den kunne foræres væk

4 kommentarer:

 1. Den er fin og farven er klassike. ØV med opskriften, desværre er indlysende fejl og mangel på korrektur det Isagerske designerkonglomerats kendetegn. Jeg har lige bandet over noget lignende hos Isager d. yngre, iøvrigt en model i samme farve ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det er bare så drønærgerligt at der kan være så simple fejl som f.eks at man ikke skriver hvilken pindstørrelse man skal bruge til at strikke forkanten op med, og de svarer ikke på mails - det er prøvet i anden anledning!

   Slet
 2. Ærgerligt med fejl i opskriften. Set herfra ser det ud til du har fået dig en lækker trøje :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Den er lækker, garnet er dejligt og størrelsen er blevet god. Det er bare den der 'jeg ved, der er fejl'-tankegang man har der tager en del af glæden

   Slet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en