mandag den 14. oktober 2013

Parrot

Jeg har været fascineret af det længe. Rigtig længe, faktisk lige siden jeg fik "The bird Collection" i julegave sidste år. Marianne Isagers parrot.

Min eneste frygt var de mange masker og så at det var en Isager opskrift, dem har jeg altså ikke de bedste erfaringer med. Derfor ventede jeg til andre havde vist deres fine sjaler frem og kommenteret antallet af fejl i opskriften. Der var forbavsende få kommentarer, så det lykkedes. Det bliver min Isager-taktik. Jeg venter, til andre har vurderet opskriften - ikke så meget for at se deres resultat, mere for at høre om deres erfaringer med opskriften. Jeg er simpelthen ikke garvet nok til selv at kunne rette op på fejl undervejs - og slet ikke til at se fejlene inden de opstår.

Jeg er ikke bare glad for resultatet, jeg er lykkelig. Det er simpelthen blevet så godt med farvesamspillet, jeg overvejer allerede at gentage succesen med lidt farvemodifikationer

  

 

Faktaboks:

Opskrift: Parrot af Marianne Isager, fra bogen 'The bird collection'
Modifikationer: Jeg slog 906 masker op for at få det lidt større end originalen
Pinde: Str. 3,5 - knit pro i træ
Materialer:
Isager Alpaca 1 (fig),
Isager højlandsuld (fig),
Rasmillas luksusgarn (off-white)
Rasmillas luksusgarn (lyseblå el. denim blå)
Holst Coast (aconite)
Holst Coast (marlin)
Holst Coast (lead)
Holst Coast (skylight)

Og så lige et par billeder til, bare fordi jeg er glad:
8 kommentarer:

 1. Det kan du da også roligt være glad for, hvor er det en smuk farvekombination :-) Dejligt at det lykkedes for dig :-)

  SvarSlet
 2. Tak. Det er så dejligt når det bliver godt :-)

  SvarSlet
 3. Det er blevet rigtig fint og perfekt til efteråret. God strategi med isagermodeller, jeg kan desværre ikke vente og har nu brændt fingeren for mange gange.

  SvarSlet
 4. Jeg forstår dig, Ulla. men hvor er det ærgerligt, man skal til at tage forholdsregler fordi man vil strikke noget af en bestemt designer

  SvarSlet
 5. fantastiske farver - super flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg synes altid det er svært med farver og så det der med at skifte tilfældigt, men jeg er blevet virkelig glad for resultatet

   Slet
 6. Kan godt forstå at du er glad for det, det er utroligt smukke farver du har sat sammen, havde helt glemt at jeg også har mønsteret liggende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) og god fornøjelse, det er nemt at huske mønsteret så det er godt at have med

   Slet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en