lørdag den 26. oktober 2013

Selvforkælelse

Jeg har handlet garn, jeg egentlig ikke har brug for. Men det var simpelthen så fint og så fik jeg det på tilbud - jeg må nok indse at min rygrad er som en regnorm når det kommer til tilbud. Jeg blev enig om at tiden var moden til en ordentlig omgang selvforkælelse. Derfor planlægger jeg strømper til mig selv i disse lækkerheder:

 
 


Først har jeg lige noget pligt-strik for foreningen, jeg skal have klaret. Jeg drømmer om at jeg kan overkomme noget med hulmønster og måske snoninger. Ellers holder jeg mig til helt almindelige strømper der vel ikke kan blive kedelige i de her farver (der er meget flottere i virkeligheden end på billederne).

Hvis bølgerne går rigtig højt er der også et par benvarmere med i planerne. Måske i det lyserøde og grønne. Nu får vi se, der er måske også en enkelt julegave eller to der skal til at startes op.
 

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det er så lækkert at røre ved og dejligt at se på...

   Slet
 2. Oh, det er altså skønt garn... og dejlige farver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde lyst til at købe meget meget mere, farverne indbyder til strik

   Slet
 3. Vi andre handler jo ALDRIG garn, vi ikke har brug for ;-) Men jeg er nu sikker på, at der kommer fantastiske projekter ud af det dejlige garn - og så havde du jo alligevel brug for det - på en måde ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også mit indtryk at jeg er den eneste strikker, der har et omfattende garnlager - og man har jo altid brug for nyt garn...

   Slet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en