lørdag den 11. januar 2014

Inspiration

Vejret tillader ikke fotos så jeg har været ude at låne billeder af min nytårsgave. Gaven er fra mig til mig og består af to bøger til samlingen.

Begge bøger er meget fine og jeg tror bestemt jeg kommer til at strikke noget fra dem begge. Det er dog sjovt at se så stor betydning det har om det er en forfatter der har lavet hele bogen eller om det er mange forskellige. Begge bøger har deres charme, men hvor alle modeller i Østen for Solen er i samme garnkvaliteter og stilmæssigt er ens er der kæmpe variation i Mange Masker.

Der er flere modeller i Mange Masker jeg allerede nu kan sige, jeg aldrig kommer til at strikke, det er der ikke på samme måde i Østen for Solen.

Min helt klare favorit i Østen for Solen er 'Ris'. De fleste virker til at være faldet for 'Tempelblomst' som også er rigtig fin, jeg tvivler dog på hvor meget jeg få brugt den model. I Mange Masker er jeg ret vil med Rachel Søgaards meget enkle trøje, dog er jeg lidt skeptisk ifht. min tålmodighed og pind 2½ og 3. Ellers synes jeg Susie Haumanns trøje er fin (men ved ikke om jeg tør efter den famøse evigheds-trøje) og jeg kan godt lide Helga Isagers model (her har jeg bare lidt problemer med at forstå opskriften).

Men nu er der inspiration og bare det giver mig lidt lys og opmuntring på en ellers enormt grå lørdag!


oesten for_solen__300pix
Billedet er lånt her


mange masker_300pix
Billedet er lånt her 

2 kommentarer:

  1. Sjovt jeg har det helt på samme måde. Har også fået begge bøger, men tror ikke jeg kommer til at strikke meget fra mange masker. Det var primært pga. den skønne stribede cardigan, at jeg købte bogen.
    Anette Danielsens bog derimod, har jeg mange planer med. Der er flere modeller der frister, i andre farver og med små modifikationer.
    Jeg har også Helgas mind map. Den var jeg umiddelbart skuffet over, men jo mere jeg får set på modellerne, jo mere synes jeg om dem. Især kashmir trøjen, som er blevet lidt af et hit mange steder.

    SvarSlet
  2. Tit vinder modeller jo ved at man får kigget på dem. Nogle gange er det nok kun strikkere der forstår behovet for at kigge på billeder hele tiden. Det ender altid med at jeg synes om en model, jeg afskrev ved første øjekast. Lidt på samme måde har jeg det med kashmir

    SvarSlet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en