søndag den 2. marts 2014

Forsyninger

Når manden er i udlandet er nørkleriet sat en smule på pause da det kræver lidt mere tid at få hverdagen til at hænge sammen. Jeg mener jo selv at jeg er berettiget til en kompensation, og når han skal til USA (som han var i denne omgang) er det nemt: jeg bestiller garn på nettet og får det sendt til hans hotel, han fragter det hjem.

Ofte er det strikkerelaterede items der er flest af, denne gang var det garn. Jeg strikkede sidste år et tørklæde i Knit Picks Palette og syntes garnet var ret så lækkert. Derfor besluttede jeg at gå all in på denne kvalitet og så få flere farver end til et enkelt prijekt. Her ser i herlighederne, 18 nøgler, 900 gramNu er spørgsmålet så hvad jeg skal lave. Jeg har forelsket mig i denne, men jeg synes opskriften ser kompliceret ud og det egner sig nok ikke til det første flerfarveprojekt. Jeg må vente til der kommer en god ide, måske jeg bare skulle strikke endnu et tørklæde - det sidste forærede jeg væk.

4 kommentarer:

 1. Wauw sikke et kup med sådan en masse lækkert garn. Det ser godt ud, sikke en masse fine farver. Jeg er spændt på at se, hvad du får ud af det.

  SvarSlet
 2. Jeg er i hvert fald glad. Manden mener ikke det pynter på spisebordet, jeg synes jo det pynter lige sp meget som blomster ;-)

  SvarSlet
 3. Lækkert - gad godt at ha den sags pynt på mit spisebord. Spændende hvad du finder på :)

  SvarSlet
 4. Jeg synes i hvert fald det er mægtig appetitligt

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en