onsdag den 16. april 2014

Et hurtigt fix....

En uge i verdens mest fantastiske by med 14 teenagere har sat stopper for de kreative udfoldelser i den seneste tid. Det er blevet opvejet af feriedage med gøjen, vi har hygget og gået ture - og helt tilfældigt dumpede vi forbi den nye Stoff og Stil på Vesterbrogade i København.

Jeg er ikke så habil bag en symaskine men jeg kan godt betjene den. Jeg fik købt mig et mønster med mærkatet EASY og halvanden meter jersey med en fejl (jeg kan ikke rigtig se den, men den er der sikkert). Det er der kommet denne over-size ting ud af:


Finishen kunne være (meget) bedre. Mønsteret er nemt at gå til hvilket var meget godt for mig, jeg havde brug for noget nemt og hurtigt. Pasformen er det så som så med (men hvad kan man forlange når 4 dele skal syes sammen?), men den er behagelig at have på - og man behøver jo ikke se lige smart ud altid. Jeg overvejer en til, bare for at få et lidt tættere forhold til Pfaffen - så kan jeg jo finde en anden (EASY)model hvis jeg vil mere end bare et hurtigt fix.

2 kommentarer:

  1. Den er da fin og ser utroligt behagelig ud - den skal nok blive et hit.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er sikker på at den nok skal blive brugt. Men når jeg ser de mange fine kreationer der ellers vises frem på bloggene rundt omkring kan jeg godt tænke at jeg har meget at lære ;-)

      Slet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en