søndag den 19. oktober 2014

Udfordring

Jeg har udfordret mig selv til at strikke med to farver. Det går langsomt, meget langsomt, men fremad.

Vi var på besøg hos Rasmilla for cirka en måned siden. Gøjen synes ikke det er specielt interessant, nok meget normalt for en tre-årig så det meste af tiden brugte han på gulvet med et medbragt tog (meget tålmodige kunder og personale den forretning holder sig) og da jeg så hev denne ned fra hylden fløj han hen og sagde: "Den tager vi". Så var jeg jo nødt til at kaste mig over det.

Valget faldt på blå bund og dinoer i gul og off-white.


 
Der er lang vej igen, om ikke længe skal der deles og strikkes frem og tilbage

6 kommentarer:

 1. Det må lige være sagen for en 3 årig med så fin en Dino-trøje :-) Mønsterstrik frem og tilbage.....pyhhh, godt det ikke er mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han kommenterer i hvert fald dinoerne og har stået med strikketøjet flere gange så jeg tror, han er tilfreds ;-). I flere af versionerne på ravelry er der ikke strikket dinoerne efter delingen, jeg satser på at gøre det samme hvis det ikke lykkes.

   Slet
 2. Jeg synes, du sagde, du ikke kunne finde ud af det - det bliver da supersejt! Jeg hepper sammen med det dejlige drengebarn ;-) Knus, Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak...men det er altså nemmere med hulmønstre ;-)

   Slet
 3. Det er da godt, at få udvidet strikkehorisonten - og det bliver en skøn trøje - herlige farver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Det bliver i hvert fald en vest, jeg håber også at gøjen er tilfreds. Han er meget interesseret i strik lige pludselig

   Slet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en