fredag den 16. januar 2015

Leg med gaverne

Som jeg skrev i sidste indlæg har livet fyldt rigtig meget. Lige inden jul døde min far. Det var ventet, han var meget syg, og alligevel et chok. Det har fyldt meget. Heldigvis er det noget jeg kan se tilbage på og tænke at det var smukt og jeg ved, det var bedst.

Det har betydet at julen blev anderledes end jeg havde tænkt mig. Blandt andet er det først nu, jeg så småt er begyndt at tænke på mine gaver. Min mand har foræret mig den dejligste garnvinde. Det er et helt fantastisk værktøj og selvom jeg ved, den ikke kommer i brug hver dag er jeg simpelthen så glad for den. Et kort øjeblik tænkte jeg tanker om at den jo kan gå i arv til mine børnebørn engang....
Et nøgle af det pureste g-uld indkøbt til Voergaards middelaldermarked i sommer. Det har været en sand fryd at vinde det op, og det bedste er at jeg har endnu et fed lammeuld.

Disse fine ørestikker har jeg fået af en veninde, de passer så fint sammen med det indigo blå garn.4 kommentarer:

 1. Kondolerer - det er altid hårdt at miste en forælder.
  Dét garn har jeg planer om at se nærmere på i sommer - så vil jeg nemlig til Vorgaards middelaldermarked - har checket at de skulle have en stand igen i år. Mon ikke også jeg falder for noget Indigo farvet? :-)

  SvarSlet
 2. Tak. Det var virkelig et fint marked og noget meget lækkert garn de havde. Så skønt at gå rundt på de fine marked og vide man ville komme til en stand med godt garn :-)

  SvarSlet
 3. Kondolerer, det er en hård tid du er i.
  Skønne gaver, sådan en garnvinde er slet ikke til at undvære....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Nej, det er sjovt som behovet for nye ting opstår i takt med at man får udvidet beholdningen. I nat drømte jeg om en knappemaskine...

   Slet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en