søndag den 29. marts 2015

Camomille

Helga Isagers Camomille er endelig blevet færdig.

Det er blevet dejligt, blødt og kæmpestort - måske faktisk en smule for stort. Opskriften har jeg strikket før, det er et dejligt stykke strik fordi det er så enkelt. Man husker nemt mønsteret - også det til kanten, der endda ser meget raffineret ud.

Det er strikket i silkwool og alpaca fra garnudsalg. Jeg løb tør for silkwool et sted midt i kanten så resten blev strikket med højlandsuld. Jeg bilder mig selv ind at det giver sjalet personlighed og sjæl.

Silkwool er et lækkert garn, jeg elsker kombinationen af silke og uld. Jeg er dig ikke super begejstret for at garnudsalg silke-uld er så meleret som den er. Hvis jeg nu havde været i butikken havde jeg set det, så havde jeg måske valgt noget andet.

Nu skal det vaskes og blokkes, måske det sker inden det er vinter igen. Lige nu overvejer jeg mere hvilken farve det næste skal have.Faktaboks:

Mønster: Helga Isager, Camomille (fra Amimono Knit Collection 2010 og Fintstrikket)
Pinde: Strikket på pind 3 og 3½ med Knit Pro Karbonx
Garn: Silkwoll, højlanduld og tynd alpaca fra Garnudsalg - jeg kan ikke huske hvad farverne hedder, måske hed den ene blå melange
Ændringer: Det er strikket større end i opskriften
Hot eller not: Det skal blive brugt

5 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt - det er også på min to-do liste, men måske ikke i silkeulden, for jeg kan heller ikke lide, når det bliver for meleret.

  SvarSlet
 2. Tak - og det næste bliver ikke i garnudsalgs silkeuld, men man kan få ikke-meleret silke-uld andre steder ;-)

  SvarSlet
 3. Camomille er noget særligt, efter jeg havde strikket mit første, tænkte jeg kun på hvordan næste udgave skulle se ud, det gør jeg stadig, jeg ved faktiak slet ikke hvor mange jeg har strikket, i hvert fald 6 :-)
  Dit er meget smukt, dejlig blå farve!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt, jeg har det på samme måde. Jeg tror det er fordi det er så nemt at strikke og alligevel så raffineret når det er færdigt. Tak, jeg var skeptisk i starten, men er blevet meget glad for farven

   Slet
 4. Det er simpelthen så smukt, elsker farven!

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en