søndag den 1. januar 2012

Nyt år

I dag er det 1. januar. For mange betyder det at de laver nytårsfortsætter og har ideer om hvad de gerne vil i det nye år. Jeg er lidt lige sådan, dybest set kunne jeg jo lige så godt søsætte mine kommende tiltag en hvilken som helst anden af det kommende års 365 dage.

Jeg ønsker ikke at ændre mit liv radikalt. Det er det alt for godt til. Jeg bor dejligt, befinder mig dejlige steder og er omgivet af mennesker jeg holder af. Det er mig selv og min tiltang til tilværelsen jeg gerne vil justere lidt på. Måske skulle man nærmere kalde det optimere, for det er jo ikke en ændring af min tilværelse, bare et forsøg på at udvide min horisont en lille smule.

Jeg burde nok hoppe på slanke- og motionsbølgen, der sidder stadig et par irriterende kilo efter graviditeten. Jeg burde nok blive bedre til at rydde op og gøre rent
Jeg burde nok gøre lidt mere ud af mit udseende

Alligevel er de to valgte indsatsområder:

1. I løbet af 2012 vil jeg lære at hækle.
2. Jeg vil bliv bedre til at organisere

1. Til formålet har jeg købt denne:

Hækleskole af Sys Fredens, ISBN 9788779058484 Billedet er fra saxo.dk

Jeg er ikke typen der kan lære mig selv at hækle. Jeg er nødt til at have instruktion fra et andet menneske. Alligevel tror jeg på det er en god ide med en bog der kan give mig et billede af hvad hækling egentlig er. Jeg håber, den kan give mig en ide om materialer og indkøb, der kan gavne processen frem mod at kunne hækle (bare en lillebitte smule) om 365 dage.

2. Jeg synes jeg er for dårlig til at holde orden. Papirer bliver opbevaret i uskønne stakke istedet for praktiske ringbind eller arkivsystemer. Samtidig vil jeg blive bedre til at bruge en kalender, det vil i sidste ende give bedre mulighed for at jeg kan overskue dagens gøremål istedet for jeg bare har en lang, uoverskuelig to-do liste i hovedet.

Med ønsket om at alle får det bedste ud af det kommende år 2012

 

2 kommentarer:

  1. Jeg lærer dig gerne at hækle, det jeg endnu engang kan.

    SvarSlet
  2. Du er så sød, mange tak :-)

    SvarSlet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en