mandag den 27. februar 2012

Langsommelig kreativitet

Jeg holder meget af de forskellige krea-discipliner, jeg bevæger mig i. Noget er jeg god til, andet er på vej til at blive god til og noget helt tredje synes jeg bare er sjovt.

Den krea-form der står mit hjerte allernærest er broderiet. Specielt korssting. Jeg har en teori om at det er fordi det er det første kreative, jeg virkelig har beskæftiget mig med for alvor. Det ligger en 20 år tilbage, dengang var det at være krea ret så utjekket. Nu om dage synes teenagere det er sejt at sy og strikke, dengang var det pinligt hvis mine veninder fandt en nål på mit værelse.

Jeg har, som oftest, flere projekter i gang samtidig. Lige for tiden broderer jeg sommerfugle når det er broderi, lysten er til


Jeg broderer stort set kun mønstre fra Haandarbejdets fremme, jeg bruger også deres materialer. Jeg elsker simpelthen at brodere med blomstergarnet, der er så fint i dets matte farver. Samtidig er deres mønstre, i min optik, helt fantastiske i deres blanding af enkelhed og detaljerigdom

2 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig med dig i at Blomstergarn kan noget helt særligt. Jeg har broderet en del med det, både korssting og "fri leg".
  Det bliver spændende at se hvor stor din sommerfuglesværm bliver.
  Klem fra
  mette b

  SvarSlet
 2. Jeg er så enig med dig Mette, blomstergarn er fantastisk. Vi får se hvor mange sommerfugle, tålmodigheden kan klare, jeg har mønstret på 9 og en masse ideer ved siden af :-)

  SvarSlet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en