tirsdag den 14. februar 2012

Med på gårsdagens mode

Rundt i blogland er der flere der har skrevet om lakridspulver. Jeg blev fristet. Jeg har nu bagt mit livs første portion lakrids-choko-nødde-cookies. De blev gode, så der er ikke så mange tilbage, for en god ordens skyld har jeg foreviget nogen af resterne..


På strikekfronten er det også gårsdagens blog-mode, der har vundet. Til strikkecafe (her) købte jeg garn og opskrift til Viggo. Den er efterhånden ved at være en klassiker, men den bliver jo ikke mindre fin af den grund. Manden har bestemt at farverne skulle være vikige/ridder-agtige (was es auch sein mag) og valget faldt på disse:


Jeg synes, de er mest naturlige (selvom de ser farlige ud i lyset). Projektet er på pind 3½ (så vi arbejder os op over pind 3...) så der går nok en rum tid inden den er færdig. Til den tid burde det så også være muligt at få foreviget trøjen i dagslys så farverne kan ses rigtigt


1 kommentar:

  1. Fandt vej til din blog lidt ved et tilfælde (-: men blev vældig nysgerrig på dine småkager med chokolade og lakridspulver - har du et link på en opskrift? De kager ville jeg gerne smage (-:
    Fin blog - jeg kommer igen :-D

    SvarSlet

Jeg elsker kommentarer, tak fordi du tager dig tiden til at skrive en